Lehdistötiedote: Julkaisuvapaa heti

Fondion Oy on ostanut Document Ocean Oy:n

Suomalainen ohjelmistoyritys Fondion Oy on osana kasvustrategiaansa tehnyt yritysoston hankkimalla Document Ocean Oy:n. Kauppa vahvistaa Fondionin asemaa rakennusalan toiminnanohjauksen markkinoilla, mahdollistaen entistä laajemman palveluvalikoiman ja paremman palvelukokemuksen asiakkaille.

Uusia mahdollisuuksia asiakkaille

Tämän yritysoston myötä Fondion Oy:n asiakkaat saavat erittäin hyvät dokumentoinnin ratkaisut, jotka sisältävät erilaisten dokumentti- ja pöytäkirjapohjien luonnin. Fondion lähtee luomaan alan yleisimmät pöytäkirjat asiakkaidensa käyttöön sekä tämän lisäksi mahdollistuu yrityskohtaisten pöytäkirjojen räätälöinti, kuten rakennusalalla yleisesti käytettävät itselleluovutuspöytäkirjat ja vastaavat.

Ratkaisu mahdollistaa myös sähköiset allekirjoitukset, jolloin pöytäkirjat voidaan hyväksyttää helposti rakennusalan yritysten asiakkailla.

Fondion Oy ja Docean yrityskauppa

Fondion Oy:n liiketoimintajohtajan kommentit

Fondion Oy:n liiketoimintajohtaja Mauno Valli kommentoi kauppaa:

Olemme innoissamme voidessamme toivottaa Document Oceanin tiimin osaksi Fondionia. Tämä yritysosto vahvistaa strategiaamme, kasvattaa tarjontaamme dokumentinhallinnassa ja mahdollistaa innovatiivisempien palveluratkaisujen kehittämisen asiakkaillemme. Tavoitteemme on integroida Docean-tuote osaksi skaalautuvaa Fondion-palvelualustaamme.

Document Ocean Oy:n hallituksen jäsenen kommentit

Document Ocean Oy:n hallituksen jäsen Joose Seppälä kommentoi kauppaa:

Olemme iloisia voidessamme liittyä osaksi nopeasti kehittyvää Fondionin palvelualustaa. Näemme selkeät hyödyt asiakkaille yhteisestä tarjoomasta. Kauppa on selkeä jatkumo kohti laajempia markkinoita Docean-tuotteellemme.

Document Ocean Oy osaaminen ja tiimi osaksi Fondionia

Document Ocean Oy työntekijät siirtyvät kaupan myötä Fondion Oy palvelukseen, ja he jatkavat työskentelyä samoissa tehtävissä osana laajempaa organisaatiota. Kaupan tarkoituksena on myös varmistaa saumaton siirtymävaihe ja varmistaa, että asiakkaat saavat jatkossakin yhtä laadukasta palvelua.

Fondion tiedottaa erikseen Document Ocean Oy:n nykyasiakkaita sekä Fondion Oy:n asiakkaita yrityskaupasta.

Lisätietoja:

Fondion Oy, Mauno Valli

Sähköposti: mauno.valli@fondion.com

Puhelin: 040 500 3087

Tämä yrityskauppa tukee Fondion Oy:n pitkän aikavälin kasvutavoitteita ja avaa uusia mahdollisuuksia niin nykyisille kuin uusille asiakkaille. Fondion Oy on suomalainen tietojärjestelmä- ja dokumentinhallintaratkaisuihin erikoistunut yritys, joka palvelee asiakkaitaan innovatiivisilla ja kustannustehokkailla ratkaisuilla.

Fondion ratkaisee perinteisten ERP-ohjelmistojen haasteet tuomalla konseptoidun laskennan ja kannattavuuden mekanismit yritysten arkeen. Läpinäkyvyys talouslukuihin ja kustannusseuranta projekteittain sekä kassavirran hallinta ovat keskeisiä. Projektin kustannusseuranta ja automaattiset maksuerät optimoivat kannattavuutta.

Fondionin palvelualustan kumppanit, kuten JCAD ja Movenium, integroituvat ratkaisuun. Taloushallinnon integraatiot, kuten Netvisor, Procountor, Talenom ja Fennoa tarjoavat saumattoman käyttökokemuksen suoraan Fondion palvelualustasta. Automaatiolla tehostetaan prosesseja, kuten ostolaskujen kohdistusta.Fondionin konseptoituun laskentaan linkitetty toiminnanohjaus tuo kannattavuuden mekanismit helposti yrityksen arkeen. Niiden avulla yritys saa arjen sujuvaksi ja näkymän huomiseen.

Document Ocean oy:n Docean-mobiilityökalu tarjoaa yrityksen arkeen dokumentaation kaikki vaiheet, dokumentin luonnista asiakkaalle toimittamiseen. Doceanissa on alan yleisimpiä dokumenttipohjia valmiina. Valmiit dokumentit voidaan lähettää asiakkaalle hyväksyttäväksi sähköistä allekirjoitusta hyödyntäen.

Fondion Docean

Dokumentit arkistoituvat pilvitallennustilaan, joten ne ovat samantien tallessa ja varmasti turvassa. Älykäs editori auttaa luomaan halutut lomakepohjat.Docean-työkalu helpottaa sekä asentajien että työnjohtajien päivittäisiä rutiineja ja auttaa poistamaan pieniä inhimillisiä virheitä dokumentaatiossa muistuttamalla, mikäli kohtia on jäänyt täyttämättä.

Docean erottautuu mobiilidokumentointisovelluksista ja muista kilpailijoistaan vahvalla toimialatuntemuksellaan - ratkaisu on suunniteltu yhdessä ammattilaisten kanssa.

Fondion on helppokäyttöinen

Moderni ja helppokäyttöinen työkalu
Reaaliaikainen näkymä nykyhetkeen ja huomiseen
Paranna yrityksesi kannattavuutta
Pyydä koekäyttöä